top of page

Eclectisch Wonen

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022

Eclectisch Wonen karakteriseert zich door zich te focussen op eclectisch wonen. Maar wat is een eclectisch interieur eigenlijk precies?


Op deze foto: Twee verschillende prints (behang en potten) in verschillende kleurstellingen gecombineerd.


Het fijnste aan deze woonstijl is dat er geen vaste regels, kleurenpaletten en/of -combinaties zijn. Jouw eclectisch interieur is namelijk vooral gebaseerd op persoonlijkheid, jóuw persoonlijkheid. Verschillende kleuren, materialen en stijlen kunnen namelijk moeiteloos gecombineerd worden. Op deze manier kun je verschillende aspecten van jouw karakter en stijl terug laten komen in jouw huis.


Op deze foto: Een stoer-klassieke visgraattafel gecomplimenteerd met Afrikaanse accenten.


Heb je een mooi erfstuk, zoals een oude kast? Gebruik deze bijvoorbeeld als middelpunt van je interieur, en bouw hier vervolgens op verder. Schilder ‘m in een te gekke kleur (bijvoorbeeld English Yellow van Annie Sloan), plaats hem tegen een wand met complimenterend behang (bijvoorbeeld Edo Behang van Coordonne in de kleur mint) en maak het geheel af met een hippe poef. Of ga juist voor die mooie, oude lamp boven een strakke tafel.Durf te combineren. Want dan breng jij je interieur tot leven.Op deze foto: Een antieke kast gecombineerd met een moderne bank en speelse kussens.137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page