top of page

Eclectisch Wonen verzorgt als official stockist een originele Annie Sloan workshop waar je uitgebreide kennis en diverse verftechnieken gaat leren. De workshop wordt gegeven in onze winkel in Middelburg

 

De workshop verftechnieken | (beginners) is uitermate geschikt als je nog niet eerder met de Chalk Paint hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt! We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om met Chalk Paint aan de slag te gaan. Dit doen we op een massief houten paneel. Hierop leer je verschillende technieken zoals de ‘distressed look’, een vintage look en we leren je hoe je de Soft Wax kan gebruiken. Wil jij een meubeltje meenemen? Laat dit dan even van te voren aan mij weten.
 

Workshops
unnamed-2_edited_edited.jpg

Aan het einde van de avond ga je met een moodboard naar huis een waardevolle schat aan informatie. Omdat tijdens de workshop de verf ook nog even moet drogen is er alle tijd om uitgebreid onze eigen geschilderde meubels te bekijken voor nog meer inspiratie en om onderling ideeën uit te wisselen. Tijdens de workshop is er alle tijd voor vragen.

 

We sluiten de workshop af met een borrel. Tevens heb je dan ook gelijk de tijd om Annie Sloan producten aan te schaffen. Omdat jij deze cursus hebt gevolgd bij ons geven wij jou 10% korting op alle producten van Annie Sloan.

 

Tijd: 19.00 uur – 22.00 uur

 

Kosten: €44,95 per persoon; maximaal aantal deelnemers is 4 personen.

 

Geef je op onderstaand formulier in te vullen of door te bellen naar (0118) 767011, vraag naar Marianne. 


Heb je vragen? Neem dan ook contact met ons op.

 

De workshopprijs is inclusief alle materialen.
 

Inschrijfformulier
Workshop Annie Sloan
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de inschrijving!

bottom of page